На 28 Март – 4 Април в Хърватска се проведе 7-мия Международен фестивал “ Перлата на морето“. Състезанието включва международни състезания за професионални готвачи и стажанти,различни лекции и презентация.Всяка година на състезанието присъстват повече от 300 готвачи от 19 страни.
Тази година България участва отново по покана на колегите от асоциацията SKMER /www.dalmatinskikuhar.hr./
Членове на Българския Национален отбор ще бъдат :
1. Тони Иванов – Категория – А – Национално ястие – бронзов медал
2. Мариян Костов – Категория – Е – Рибно ястие – златен медал
3. Даниел Петров – Категория B – Пилешко ястие – сребърен медал
4. Петър Йоргов – Категория – G – Студено презентационна плато,без дегустация – сребърен медал
5.Танер Хасан – бронзов медал
BISER MORE 2011 – YOU TUBE