На 25 Февруари /Събота/ 2012 г. от 11:00ч. във Велико Търново, хотел Конкордул. „Цанко Церковски“ 14ще се състои презентация на продуктите на Uniliver Food Solutions генерален спонсор на Българска Асоциация на Професионалните Готвачи.20.02.2012Post navigationPreviousPrevious post:Национална Конференция БАПГNextNext post:Един златен,2 сребърни и 2 бронзови медала от Международен фестивал „Перлата на морето“ ХърватскаПодобни материалиНационална Кулинарна Купа България 2022 – Програма08.04.2022Студен Бюфет – НОВА КАТЕГОРИЯ23.03.2022Категория „Телешко” за купата на Перфекто15.03.2022Категория „Паста” за купата на Делита Трейд15.03.2022GastronomiX 202215.02.2022Национална Кулинарна Купа 2021 – програма11.05.2021