Ресторант – Винарна “Di Wine”
Събота, 18 Май 2013, 19:00ч.
Вечер на Българските Зелени Аспержи
ПРОИЗВЕДЕНИ В АКСАКОВО от леля Димитричка
ГОТВАЧ №1 на България ЗА 2009 – ПЕТЪР ЙОРГОВ
СЛАДКАР №1 на България ЗА 2010 – ЕЛЕОНОРА ДАМЯНОВА
Посрещане в Красивата ни Лятната Градина
САЛАТА ОТ АСПЕРЖИ С БЯЛ БАЛСАМОВ ОЦЕТ И ДИВ ЛУК
СВЕЖИ САЛАТКИ, ТАРАМА ХАЙВЕР ОТ КАЛКАН И МАСЛИНИ КАЛАМАТА, ГРИЗИНИ С ОРЕХИ
АСПЕРЖИ НА ТИГАН С ЧЕРНОМОРСКИ МИДИ
ХОЛАНДСКИ СОС И 6 МЕСЕЧЕН ОТЛЕЖАЛ ОВЧИ КАШКАВАЛ ОТ РОДОПИТЕ
СОРБЕ
ОТ ЛАЙМ, ЛИПА И СОВИНЬОН БЛАН СЕЙНТ КЛЕР ПРЕМИУМ 2011,
МАРЛБОРО, НОВА ЗЕНЛАНДИЯ
ПАТЕШКО ФИЛЕ С ПЯНА ОТ АСПЕРЖИ
ГЛАЗИРАНИ В МАСЛО МАРИНОВАНИ ЯБЪЛКИ С КИМЧИ СОС, КРЕМ ОТ ЦЕЛИНА С ЧЕРЕН ЧАЙ
МЛЕЧНО ТЕЛЕШКО ПРИГОТВЕНО ВЪВ ВАКУМ С БИЛКИ
КИНОА С АСПЕРЖИ И КРОКМАЧ, ФИН ЖУЛИЕН ОТ МОРКОВИ С ОЛИО ОТ ЧЕРЕН ТРЮФЕЛ,
ТЕЛЕШКИ СОС С АЛЗАСКИ РИЗЛИНГ
МАЙСКА ПОЕЗИЯ
КОМПИЛАЦИЯ ОТ ЯГОДИ, ШОКОЛАД И АСПЕРЖИ
Цена за Куверт – 38 лв.