фев.32012Без категорияСъстезанияЗА РЕГИСТРАЦИЯ Красимира Славкова Тел.0897 854 720krasimira.slavkova@bapc-bg.com НАЙ-ДОБЪР МЛАД ГОТВАЧРЕГЛАМЕНТ НАЙ – ДОБЪР МЛАД ХЛЕБАР – СЛАДКАР РЕГЛАМЕНТ КАРВИНГ – ИНДИВИДУАЛНА КАТЕГОРИЯРЕГЛАМЕНТ ФОРМА ЗА УЧАСТИЕНАЙ – ДОБЪР ПИЦАР НА БЪЛГАРИЯРЕГЛАМЕНТ ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ ГОТВАЧ НА БЪЛГАРИЯ 2012РЕГЛАМЕНТФОРМА ЗА УЧАСТИЕ КУЛИНАРЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ 2012РЕГЛАМЕНТ ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ СЛАДКАР НА БЪЛГАРИЯРЕГЛАМЕНТФОРМА ЗА УЧАСТИЕ03.02.2012Post navigationPreviousPrevious post:Bocuse d’Or Bulgaria 2012 – галерияNextNext post:Национална Конференция БАПГПодобни материалиНационална Кулинарна Купа на България 2023 – програма01.11.2023*НОВА категория* Телешко за купата на Перфекто ФС16.10.2023*НОВА категория* Паста за купата на Делита Трейд06.10.2023Суши Готвач на България 202325.07.2023Млад Готвач на България 202320.07.2023Кулинарен отбор на България 202320.07.2023