фев.32012Без категорияСъстезанияЗА РЕГИСТРАЦИЯ Красимира Славкова Тел.0897 854 720krasimira.slavkova@bapc-bg.com НАЙ-ДОБЪР МЛАД ГОТВАЧРЕГЛАМЕНТ НАЙ – ДОБЪР МЛАД ХЛЕБАР – СЛАДКАР РЕГЛАМЕНТ КАРВИНГ – ИНДИВИДУАЛНА КАТЕГОРИЯРЕГЛАМЕНТ ФОРМА ЗА УЧАСТИЕНАЙ – ДОБЪР ПИЦАР НА БЪЛГАРИЯРЕГЛАМЕНТ ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ ГОТВАЧ НА БЪЛГАРИЯ 2012РЕГЛАМЕНТФОРМА ЗА УЧАСТИЕ КУЛИНАРЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ 2012РЕГЛАМЕНТ ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ СЛАДКАР НА БЪЛГАРИЯРЕГЛАМЕНТФОРМА ЗА УЧАСТИЕ03.02.2012Post navigationPreviousPrevious post:Bocuse d’Or Bulgaria 2012 – галерияNextNext post:Национална Конференция БАПГПодобни материалиНационална Кулинарна Купа България 2022 – Програма08.04.2022Студен Бюфет – НОВА КАТЕГОРИЯ23.03.2022Категория „Телешко” за купата на Перфекто15.03.2022Категория „Паста” за купата на Делита Трейд15.03.2022Кулинарен отбор на България 202218.02.2022Готвач на България 202218.02.2022