февр.32012Без категорияСъстезанияЗА РЕГИСТРАЦИЯ Красимира Славкова Тел.0897 854 720krasimira.slavkova@bapc-bg.com НАЙ-ДОБЪР МЛАД ГОТВАЧРЕГЛАМЕНТ НАЙ – ДОБЪР МЛАД ХЛЕБАР – СЛАДКАР РЕГЛАМЕНТ КАРВИНГ – ИНДИВИДУАЛНА КАТЕГОРИЯРЕГЛАМЕНТ ФОРМА ЗА УЧАСТИЕНАЙ – ДОБЪР ПИЦАР НА БЪЛГАРИЯРЕГЛАМЕНТ ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ ГОТВАЧ НА БЪЛГАРИЯ 2012РЕГЛАМЕНТФОРМА ЗА УЧАСТИЕ КУЛИНАРЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ 2012РЕГЛАМЕНТ ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ СЛАДКАР НА БЪЛГАРИЯРЕГЛАМЕНТФОРМА ЗА УЧАСТИЕ03.02.2012Post navigationPreviousPrevious post:Bocuse d’Or Bulgaria 2012 – галерияNextNext post:Национална Конференция БАПГПодобни материалиНационална Кулинарна Купа България 202128.03.2021Кулинарен отбор на България 202127.03.2021Карвинг 202127.03.2021Готвач на България 202127.03.2021Нов Прочит Българска Национална кухня 202127.03.2021Категория „Паста” за купата на Делита Трейд27.03.2021