фев.32012Без категорияСъстезанияЗА РЕГИСТРАЦИЯ Красимира Славкова Тел.0897 854 720krasimira.slavkova@bapc-bg.com НАЙ-ДОБЪР МЛАД ГОТВАЧРЕГЛАМЕНТ НАЙ – ДОБЪР МЛАД ХЛЕБАР – СЛАДКАР РЕГЛАМЕНТ КАРВИНГ – ИНДИВИДУАЛНА КАТЕГОРИЯРЕГЛАМЕНТ ФОРМА ЗА УЧАСТИЕНАЙ – ДОБЪР ПИЦАР НА БЪЛГАРИЯРЕГЛАМЕНТ ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ ГОТВАЧ НА БЪЛГАРИЯ 2012РЕГЛАМЕНТФОРМА ЗА УЧАСТИЕ КУЛИНАРЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ 2012РЕГЛАМЕНТ ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ СЛАДКАР НА БЪЛГАРИЯРЕГЛАМЕНТФОРМА ЗА УЧАСТИЕ03.02.2012Post navigationPreviousPrevious post:Bocuse d’Or Bulgaria 2012 – галерияNextNext post:Национална Конференция БАПГПодобни материалиСуши Готвач на България 202325.07.2023Млад Готвач на България 202320.07.2023Кулинарен отбор на България 202320.07.2023Готвач на България 202320.07.2023Категория Студен Бюфет20.07.2023Национална Кулинарна Купа България 202301.07.2023