РЕГИСТРАЦИЯ
Участниците могат да участват в повече от една категория.
Регистрацията става само онлайн.
Е-mail: krasimira.slavkova@bapc-bg.com
тел. 0897 854 720
Крайна дата за регистрация: 14 Април 2013
____________________________________________________________________________
18 Април 2013 – Техническа среща с журито и регистрация на всички участници
19 Април 2013 | Сладкар на България 2012 – експозицияАрт карвинг индивидуална категория – експозицияНай-добър млад готвач на България – финал Най-добър млад “Хлебар – Сладкар на България “Готвач на България 2012 |
20 Април 2013 | Технически карвинг – практическа категорияКулинарен отбор на България 2012Готвач на България 2012Пицар на България 2012 Сладкар на България 2012 |
____________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
ГОТВАЧ НА БЪЛГАРИЯ 2013 – РЕГЛАМЕНТ
____________________________________________________________________________
КУЛИНАРЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ 2013 – РЕГЛАМЕНТ
____________________________________________________________________________
НАЦИОНАЛЕН ШАМПИОНАТ ПО ПИЦА 2013 – РЕГЛАМЕНТ
____________________________________________________________________________
СЛАДКАР НА БЪЛГАРИЯ 2013 – РЕГЛАМЕНТ