Home » състезания

Bocuse d’Or България – Регламент

6 декември 2011 No Comment

 

20 – 21 Януари 2012

Метро/ София

На състезанието ще бъдат допуснати 16 отбора / кандидат и асистент/ ,които трябва да подадат документи за регистрация. Одобрените кандидати ще бъдат обявени на сайта на БАПГ/www.bapc.bg/

За Bocuse d’Or България от организаторите ще бъде подсигурено :

  • нощувка в двойна стая за участника и асистената /19 и 20 Януари 2012г./
  • Основните продукти по темата на състезанието
  • Чиниите и презентационните плата
  • Оборудвани Кухненски боксове / одобрените канидадите ще получат спецификацията в техническите файлове /

Документи за кандидастване :

1. Попълнена форма за участие

2. Фотокопие на личната карта на кандидатата и асистента.

3. Рецепта на ястието по темите зададени на състезанието.

4. Потвърждение на избраните плата за презентация за всяка тема

Tеми за  2012

Рибно ястие: морски език филе и скариди

– 7 филета от морски език, 600 – 700 гр.

– 1 кг. скариди /Crangon crangon/

За да се обслужат 10 човека, презентирано на едно плато ще бъдат осигурени от организаторите. Рецептата трябва да включва поне три гарнитури / свободен избор/  в допълнение на рибата.

Месно ястие: Пиле “Лабъл Руж”

– две пилета ,между 1,5 кг. и 2 кг.

За да се обслужат 10 човека, презентирано на едно плато ще бъдат осигурени от организаторите. Рецептата трябва да включва поне три гарнитури / свободен избор/  в допълнение на месото.

РЕГЛАМЕНТ                        Bocuse d`Or Bulgaria

ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ        Регистрационна форма

 

За повече въпроси и регистрация :

Красимира Славкова

Тел. 0897 854 720

krasimira.slavkova@bapc-bg.com

Comments are closed.