НАЦИОНАЛНА КУЛИНАРНА КУПА БЪЛГАРИЯ 2016
21-23 Април 2016г. Международен панаир Пловдив
И тази година по време на състезанието ще се състои Панорама за “ Най-добър млад готвач”,”Най-добър млад хлебар,сладкар” ,“ Най-добър млад сервитьор “, “ Най-добър млад барман “ и “ Най-добър карвинг декоратор“ на Министерството на образованието, младежта и науката.
___________________________________________________________________
РЕГЛАМЕНТ
___________________________________________________________________
ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ ГОТВАЧ НА БЪЛГАРИЯ 2016
___________________________________________________________________
ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ КУЛИНАРЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ 2016
___________________________________________________________________
ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ СЛАДКАР НА БЪЛГАРИЯ 2016
___________________________________________________________________
ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ ПИЦАР НА БЪЛГАРИЯ 2016
___________________________________________________________________
ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ КАТЕГОРИЯ ПАСТА
___________________________________________________________________
ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ КАРВИНГ
___________________________________________________________________
ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ ТЕЛЕШКО
___________________________________________________________________
ФИЛЕТИРАНЕ НА СЬОМГА
___________________________________________________________________
___________________________________________________________________
ЗА РЕГИСТРАЦИЯ
Красимира Славкова Тел. +359 897 854 720
krasimira.slavkova@bapc-bg.com
КОНТАКТ КАТЕГОРИЯ ПИЦА
Радостин Кирязов Тел. +359 888 922 489
Адриан Пантелеев Тел. +359 897 911 169
КОНТАКТ КАТЕГОРИЯ КАРВИНГ
Веселина Славчева +359 885 223 040
КОНТАКТ КАТЕГОРИЯ ТЕЛЕШКО
Регламент Петър Николов Тел +359 898 624 228
Ростар БГ Евгения Великова Тел +898 775 772