Каним Ви най- учтиво да заявите Вашето участие в целодневен тренинг, който ще се проведе на 22.04.2014 год. , организиран от Мултивак Академия.
Специален лектор е известният шеф готвач д-р Брюно Гюсо- бащата на Sous Vide готвенето.
Тренингът включва презентации, дегустация, и лекции от страна на д-р Брюно Гюсо.
Ще протече на английски език и ще се проведе в шоурума на Мултивак в София от 10:00 ч.
Тренингът е целодневен с ко- лектор г-н Бернар Левьо, Мултивак Франция. Продължителност на тренинга- до 8 часа.
На 17.03 ще бъде пуснат в експлоатация и специалния сайт: sousvide.multivac.bg , създаден за това събитие, там ще може да се регистрират всички участници.
Специална цена за ранни записвания до 02.04.2014 год,: 199 лв без ДДС.
Повече информация ще откриете на 17.03.2014 год на sousvide.multivac.bg
Очакваме Ви !
* Членове на Асоциацията на професионалните готвачи в България следва единствено да се регистрират.