От 2 до 5 април 2014 г. ще се проведе 22-то издание на Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ. Със съдействието на Българска Асоциация на Професионалните Готвачи ще се проведе Специална „Гурме зона“, предназначена за демонстрации на гурме храни и напитки, популяризира гурме културата и свързаните с нея браншове, както и винения туризъм в България.
2 Април 2014 / 11:00 – 16:00
Откриване
шеф Васил Дринов
шеф Николай Боруков
3 Април 2014 / 11:00 – 16:00
шеф Мирослав Дончев
шеф Петър Николов
4 Април 2014 / 11:00 – 16:00
шеф Мирослав Дончев
шеф Андрей Стоилов
5 Април 2014 / 11:00 – 15:00
шеф Ради Стамболов