Всяка страна си има своята кухня и своите най-добри готвачи, тези които с магическите си ръце, любовта си към готвенето и тежкия си труд заслужават да са такива. Те служат като пътеводни звезди на тези, които са още млади, но обичат готвенето и са родени за него. Именно те, младите звезди, ще готвят за Вас тази вечер и опитвайки техните кулинарни творения, ще можете да добиете представа за реалното бъдеще на готварската професия в България.
Ресторант – Винарна “DI WINE”
Сряда, 7 Ноември 2012, 19:00ч.
Eсенна вечеря
Най – ИЗЯВЕНИТЕ Младите Готвачи на България
С Любезното Съдействие на:
Българската Асоциация на Професионалните Готвачи
Метро Кеш енд Кeри
Гранд Хотел Димят
Яна Монова – Велико Търново
Най – добър млад готвач на България за 2011, второ място
Микс от Есенни Салатки с Кедрови Ядки и Отлежал Пармезан
домашно яйце, сварено на ниска температура с плънка от домати конкасе и печена зелена чушка с пресни билки
Асен Ибров – Шумен
Най – добър млад готвач на България за 2010
Студено Паве от Норвежка Сьомга с Манго Чътни и Див лук
мариновано цвекло в лента от краставица,аспержа с масло, шафранова емулсия
Кристина Йорданова – Троян
Най – добър млад готвач на Плевен за 2012, 3то място, Най – добър млад готвач на България за 2012
Топла Круша с Крем от Йогурт и Синьо Сирене
листа от дива рукола с тиквени семки, меден винегрет с олио от черен трюфел
Владимир Тодоров – Русе, Ресторант Левента
Най – добър млад готвач на плевен за 2012, Най – добър млад готвач на България за 2010, 5то място
Запечено Филе от Нилски Костур в Коричка от Лешници
сотиран спанак с кладница, бразиран домат, хляб гужер, рибно велуте
Сорбе от Шабленски Пъпеш с 16г. Малцово Уиски
Антонио Ивaнов – София, Ресторант Лейзи
Най – добър млад готвач на България за 2012, второ място
Патешко Магре в Ароматнa Японска Марината Якитори
оризови нудли със зеленчуци, сладко от дюли в порто
Галин Генов – Варна, Сладкар в Гранд Хотел Лондон
Най-добър сладкар на Варна 2012, Най – добър скадкар на България 2012 – 3то място
Велур от Белгийски Портокалов Шоколад с Босилек
върху килим от бразилско кафе, домашен сладолед от пистачо с драмбуйе
•••
Цена на Куверта – 37 лв.
За Резервации:
Шеф Готвач: Петър Йоргов – 0898 309 318
Управител: Любомир Стоянов – 0878 60 60 50
Aдрес: Варна, ул.”Братя Шкорпил”№2
Отворен Винен Бар с 30 вида вина от богатата селекция на избата на Ресторант Винарна Di Wine