20 – 21 Януари 2012
Метро/ София
На състезанието ще бъдат допуснати 16 отбора / кандидат и асистент/ ,които трябва да подадат документи за регистрация. Одобрените кандидати ще бъдат обявени на сайта на БАПГ/www.bapc.bg/
За Bocuse d’Or България от организаторите ще бъде подсигурено :
- нощувка в двойна стая за участника и асистената /19 и 20 Януари 2012г./
- Основните продукти по темата на състезанието
- Чиниите и презентационните плата
- Оборудвани Кухненски боксове / одобрените канидадите ще получат спецификацията в техническите файлове /
Документи за кандидастване :
1. Попълнена форма за участие
2. Фотокопие на личната карта на кандидатата и асистента.
3. Рецепта на ястието по темите зададени на състезанието.
4. Потвърждение на избраните плата за презентация за всяка тема
Tеми за 2012
Рибно ястие: морски език филе и скариди
– 7 филета от морски език, 600 – 700 гр.
– 1 кг. скариди /Crangon crangon/
За да се обслужат 10 човека, презентирано на едно плато ще бъдат осигурени от организаторите. Рецептата трябва да включва поне три гарнитури / свободен избор/ в допълнение на рибата.
Месно ястие: Пиле “Лабъл Руж”
– две пилета ,между 1,5 кг. и 2 кг.
За да се обслужат 10 човека, презентирано на едно плато ще бъдат осигурени от организаторите. Рецептата трябва да включва поне три гарнитури / свободен избор/ в допълнение на месото.
РЕГЛАМЕНТ Bocuse d`Or Bulgaria
ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ Регистрационна форма
За повече въпроси и регистрация :
Красимира Славкова
Тел. 0897 854 720
krasimira.slavkova@bapc-bg.com