Bocuse d’Or Europe 2012
На 20 – 21 Януари за първи път в София ще се проведе Bocuse d’Or България ,което е квалификация за Bocuse d’Or Европа.
Организатори са:
Българска Асоциация на Професионалните Готвачи
„Bocuse d’Or България“ – Организационен комитет / Андре Токев – президент, Иван Манчев – мениджър , Андрей Стоилов – треньор/
Генерален партньор Метро Кеш & Кери България
Bocuse d’Or има за цел да популяризира и демонстрира таланта на най-добрите готвачи в момента.
Европейската селекция на Bocuse d’Or ще се състои през Март 20 и 21, 2012 В Брюксел, Белгия.
20 страни ще се състезават в този селекционен ивент, в което България ще участва за първи път. Те ще се представляват от победителите от националните селекции във всяка една от страните.Състезанието също така ще селектира Европейския представител ,който ще участва на финала на Bocuse d’Or Лион 2013 (Януари 29-30) и ще събере на едно място най-добрите готвачи от континенталните селекции.
За контакт :
Иван Манчев Тел. 0898 607 727
РЕГЛАМЕНТ
Bocuse d`Or Lyon 2011
Bocuse d`Or Europe 2010