Димитар Клаклов е на 31 години и има зад гърба си повече от 11 години работа като готвач. Опит в кухнята започва да трупа още като ученик.През 2005 г. Димитър печели конкурс и започва работа в ориенталския ресторант на хотел „Феста Барсело“. Само 4 месеца след това става главен готвач и следващите 3 години оглавява кухнята на известния хотел, докато не получава покана да поеме управлението на р-т „Истанбул“ в „Кемпински хотел Зографски“. В момента е шефготвач на собствения си ресторант „Едно време“ в Карлово.
Имало едно време е една по-различна къща в Карлово, строена през ХVІІІ век. От всичко това, в края на XX в. е останала само част от портата. На нейно място там се намира ресторант, чардак и двор “Едно време”.
Пожелаваме му успех и дано повече готвачи в България имат щастието да осъществят мечтата за собствено място където да творят и развихрят своето въображение в кулинарното изкуство.