Време за подготовка: 15мин.
Време за приготвяне: 35мин.
Готово за консумация след: 2 часа
Съставки за 4 порции:
2 пилешки гърди, обезкостени
235 мл. майонеза
40 гр. прясно нарязан босилек
2 скелидки чесън
3 стъбла целина, нарязани
65 гр. сирене Пармезан
сол и чер пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1. Осолете и прибавете черен пипер към пилешките гърди. Печете ги на 190 С градуса за 35 минути или докато соса който са пуснали гърдите се изпари. Оставете да изтине и нарежете на големи парчета.
2. Направете пюре от майонезата, босилека, чесъна и целината
3. Комбинирайте нарязаните парчета пилешко месо с пюрето и сиренето Пармезан. Разбъркайте леко и оставете да се охлади в хладилник.
4. Сервирайте.