Home » Без категория

Сладкарски workshop с шеф Павел Павлов

8 март 2017 No Comment

Всичко започва преди 10 години в Гранд Хотел София, където нашият гост-инструктор започва работа под ръководството на шеф Евгени Филчев. Докато все още учи в HRC Culinary Academy Павел работи в топ ресторанти в Холандия, ресторант със звезда Michelin в Калифорния и след успешното си завършване – в един от най-добрите ресторанти в Норвегия, където живее и понастоящем. Шеф Павлов е част от Националния кулинарен отбор на Норвегия, с който печели 2 златни и 1 бронзов медал на Кулинарната Олимпиада миналата година, благодарение на което отборът постигна пета позиция в световната ранг листа.

Наскоро Павел решил да започне да споделя натрупания през последните 10 години опит. И първият му уъркшоп ще се проведе в София – мястото, където започва всичко. Уъркшопът ще се проведе в периода 6-8 април 2017, с помощта на първия ментор на Павел – Евгени Филчев. Занятията ще продължат 3 дни като ще включват голямо разнообразие от десерти. Домакин на курса ще е HRC Culinary Academy и основни партньори Puratos и Belcolade, организационнен партньор Pastry Club Bulgaria.

Цената на курса е 580 лв. и включва всички продукти, престилка, брошура с рецепти, лек обяд и напитки за всеки един от дните на уъркшопа.

За да се запишете, моля свържете се с talents@hrcacademy.com или 02 / 426 02 58, не по-късно от 15 март 2017. Максималния брой на участниците в курса е 15. Програмата ще бъде обявена съвсем скоро

Comments are closed.