Home » Статии

MULTIVAC на INTERGASTRA 2016

16 декември 2015 No Comment

Компактни и гъвкави:

Опаковъчни решения за кетъринг- индустрията

Волфертшвенден, Германия, 14.12.2015 г.От 20 до 24 февруари 2016 год. в Щутгарт, Германия на изложението INTERGASTRA (зала H1, щанд 1B71) MULTIVAC ще покаже своите опаковъчни решения в различни мащаби и нива предначени за кетъринг- индустрията. Трейсийлърите и камерните машини, които ще бъдат презентирани, са идеални за ресторанти и хотели, също така за кетъринг- компании и хлебарници. Тези обекти могат да се възползват от предимствата на опаковъчната техника MULTIVAC в различни аспекти: те улесняват опаковъчните процеси, повишават безопасността и надеждността, и подобряват атрактивността на хранителните продукти.

Трейсийлъри: удобни, ефективни и ергономични

На изложението INTERGASTRA MULTIVAC ще покаже два трейсийлъра, които са идеално разработени за изискванията на малки компании: трейсийлър T 250 предлага удобно опаковане в тарелки за кетъринг компании от частния и публичния сектор. Неговото автоматично чекмедже за инструменти ( с една, две, четири тарелки и др.), гарантира ергномични процеси. Благодарение на своя пестящ пространство дизайн и корпус на колела, Т 250 може да се използва много гъвкаво. Той разполага с хигиеничен дизайн, работата с него е бърза и предлага първокласно качество на опаковане.

T 100 улеснява опаковането в тарелки на места с много ограничена производствена площ. Настолната машина се отличава с интуитивни и икономични опаковъчни процеси за малки партиди и с хигиеничен дизайн. T 100 работи единствено на основа на електроенергията и не изисква връзка със сгъстен въздух и вода за охлаждане. Двата трейсийлъра могат да бъдат пригодени спрямо индивидуалните изисквания на клиентите по отношение на допълнително оборудване и опциите.

Камерни машини с различни големи и ниво на оборудване Камерните машини са идеално пригодени за компании, които желаят да опаковат в пликове различни продукти в малки количества. MULTIVAC предлага разширена гама камерни машини отговарящи на множество изисквания, а на изложението INTERGASTRA ще презентира три модела от тях:

C 450 е най- компактната двукамерна машина от серия C, разполагаща с капак тип камбана. Нейните камери са оборудвани с по две лепящи шини. Тя може да работи с различни видове вакуум- помпи в зависимост от изискванията на клиентите. Благодарение на своите гладки повърхности, C 450 се почиства лесно и отговаря на всички най- високи хигиенични стандарти.

Настолна камерна машина C 200 е много икономично и спестяващо пространство опаковъчно решение с размери на камерата ширина 465 x дълбочина 355 x височина 150 мм, или с височина до 220 мм при затворен капак. Затова тя е най- подходяща за опаковане на по- големи продукти. Като опция може да се инсталира система за обгазяване, а лепенето може да е или с единичен или двоен шев.

Компактната настолна камерна машина C 100, изработена от неръждаема стомана, се управлява и почиства лесно, и гарантира първокласно опаковане, възпроизводими процеси и резултати. Тя може да се оборудва с различни опции, например със система за обгазяване или с единичен шев с отрязване.

За MULTIVAC:

MULTIVAC е един от най- големите световни доставчици на опаковъчни решения: компанията е световен лидер на пазара на терморформовъчни опаковъчни машини и произвежда широка гама от трейсилъри, камерни вакуум машини, камерни конвейерни машини, етикетиращи устройства, системи за контрол, решения за автоматизация и цялостни производствени линии.

В групата MULTIVAC работят 4600 служители в цял свят, а повече от 1600 от тях са базирани в централата в гр. Волфертшвенден, Германия. Организацията е представена на всеки континент, благодарение на мрежата от над 70 дъщерни дружества. Над 1000 консултанти и техници по света са на разположение на клиентите със своите знания и опит, за да гарантират, че всички инсталирани машини MULTIVAC функционират пълноценно и безотказно.

За „МУЛТИВАК България“ ЕООД:

„МУЛТИВАК България“ ЕООД е 100% дъщерно дружество на Мултивак Експорт АГ регистрирано в България през септември 2008 година.

„МУЛТИВАК България“ ЕООД предлага цялата гама опаковъчни решения, етикетиращи машини и модули, метал- детектори и рентгени, автоматизирани модули за опаковъчни линии на MULTIVAC Group. Kлиентите ни имат възможността да получат и най-висококачествените опаковъчни консумативи: фолио, тарелки, вакуум и термо-свиваеми пликове и пр. „МУЛТИВАК България“ ЕООД предлага на своите клиенти техническо и бизнес консултиране, оригинални висококачествени резервни части и консумативи, гаранционен и следпродажбен сервиз на най-високо ниво.

Comments are closed.