Home » Събития

Garden to Business Форум 15.10.2015г.

9 октомври 2015 No Comment

Среща-дегустация между производители на чиста храна и ресторантьори, хотелиери и магазинери ще се проведе на 15 октомври от 14 до 18 ч

 

На 15 октомври (четвъртък) от 14:00 до 18:00 ч, в ресторант Петрус на бул. Св.Наум 48 в София, ще се проведе среща-дегустация между земеделски производители, собственици на хранителни магазини, готвачи и управители на заведения, които желаят да установят връзка помежду си.

Идеята на събитието е да се осигури платформа за директен контакт между земеделски производители и бизнес клиенти, които желаят да се снабдяват на едро с прясна и качествена българска продукция.

Фермерите ще се представят на индивидуални маси за срещи, където ще изложат свои продукти за дегустация и ще разкажат за своята дейност. Майстор-готвачът с френско кулинарно образование Хани Таук ще зарадва гостите с кулинарна демонстрация на ястия от здравословната кухня. Видео от G2B – ЛЯТО тук.

На третото издание на форума ще се представят производители на пресни плодове, зеленчуци, зърнени и бобови култури, мед, натурален меден сладолед, сиропи, сладка, ядки, хляб с квас и печива, бутикови конфитюри и млечни продукти от краве, овче, биволско и козе мляко.

Програма

14:00 –  Начало на регистрацията на участниците

14:00 – 18:00  Срещи между производители и представители на магазини и ресторанти

16:00 – 17:00  Кулинарна демонстрация

17:00 – 18:00  Дегустация-коктейл

Организатор на форума е Хранкооп София, които правят възможна директната среща между производители и потребители всяка седмица на фермерските пазари в кв. Иван Вазов, Младост 1 и на Римската стена в София.

С медийното партньорство на сп. Меню (www.menumag.bg) и Заведения.БГ (www.zavedenia.com)

 

Входът за ресторантьори и магазинери е свободен, но местата са ограничени, регистрирайте се предварително тук: http://bit.ly/1NZda9T

Кой ще присъства?

  • Собственици и управители на столични ресторанти
  • Главни готвачи и закупчици от заведения
  • Собственици на магазини за хранителни продукти
  • Производители на земеделска продукция от растителен и животински произход

 

 

За контакт и повече информация:

ХРАНКООП-СОФИЯ

Дирадж Саха | Координатор събития | 0898 831 204 | events@hrankoop.com

Comments are closed.