Home » Без категория

Метро Академия 15.5.2013г.

13 май 2013 No Comment

На 15.05.2013г. ще се проведе кулинарен курс в Метро Академия София с партньорство с БАПГ.

Тема на лекцията ще бъде :

Класически десерти

Класическите десерти като крем брюле и тирамису са неизменна част от листата на много класни ресторанти и сладкарници. Винаги е приятно и когато ти поднесат като комплимент вкусен бонбон-трюфел…, а има ли някой който не обича торта пълна със мекия вкус на ганаш?За да научите тънкостите при приготвянето им заповядайте на демонстрационния семинар на тези класически десерти в МЕТРО Академия!

Водещ: Александър Цеков

Александър завършва професионалната гимназия по туризъм в гр. Банкя. Започва професионалния си опит в ред проминентни заведения в София и висококатегорийни хотели. Паралелно избира са следва различна от кулинарната специалност като висше образование.По настояще се занимава със сладкарските изделия в бизнес хотел Метрополитън в гр. София.

Час Тема
10:00 Технически инструктаж. Основни съставки за класическите кремове
11:30 Кафе пауза
11:45 Приготвяне на крем брюле и тирамису
13:35 Обедна почивка
13:50 Приготвяне на смеси с шоколад, ганаш и трюфели
16:00 Край

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТУК

 

 

 

Comments are closed.