Home » Без категория

В КУХНЯТА НА ОЛИМПИЙЦИТЕ

14 ноември 2012 No Comment

С горски привкус на морския бряг

на 29.11.2012 в 19:00 часа

Ресторант АкваВю с Главен готвач Стоян Пенев Ви канят на олимпийска вечеря с варненското трио от националния отбор на България по кулинария, взел участие в олимпийските игри в Германия 2012 година:

Стоян Пенев – главен готвач при хотел и ресторант „АкваВю”
Петър Йоргов – главен готвач при ресторант „Ди Вайн”
Ивайло Димитров – главен готвач при ресторан „Хоризонт”

  1. Тартар от малък лефер с квасена сметана, крустина с розмарин и перла от сьомга хайвер –    80 гр.
  2. Микс от салатки в хрупкав канелон върху карпачо от цвекло, мус от сирена с конкасе от сушени смокини и гризина с орехи –     120 гр.
  3. Кейк от рак „Пахур” с крем от черна мида, конфитиран сладък шафранов домат и див лук –   150 гр.
  4. Сорбе от нар и водка –    50гр.
  5. Трилогоя от пернат дивеч:
    Бонбон от пъдпъдък в мантия от вишни, фазан в шунка „Серано” и арпа фиде, патица с коричка от трюфели и стафиди върху пудинг от манго –     200 гр.
  6. Супа от бял шоколад и бърбън ванилия с айс парфе от тиква с бейлис, макарон с крем пистачо и спунч с аромат на коняк върху пестил от райска ябълка и къпини –    110 гр.

Comments are closed.