Home » Събития

Международен ден на готвача – Велико Търново

12 октомври 2012 No Comment

Всяка година на 20 Октомври ,членовете на Световната Асоциация на Готварските Общества ( WACS) ,както и членовете на Българска Асоциация на Професионалните Готвачи празнуват Международния ден на готвача. На този ден готвачи и колеги от цял свят честват своята професия в дух на добра воля и приятелство помежду си.

Тази година БАПГ ще отпразнува празника с Тържествено Национално шествие в центъра на Велико Търново съпроводени от военния духов оркестър,на което ще присъстват официални гости от  Велико Търново,партньори,готвачи и колеги от цялата страна.

Шествието ще започне от Катедрален Храм „Рождество Богородично“ Велико Търново и ще завърши пред паметника на “ Майка България“.

Събитието  ще бъде последвано с готвене на живо и дегустация на храни и напитки с любезното съдействие на генералния партньор на БАПГ – Метро Кеш енд Кери България.  

Каним всички приятели и колеги да ни уважат, като се присъединят към шествието.

 

ОФИЦИАЛНА  ПРОГРАМА

10.00 часа – Служба в Катедрален храм „Рождество Богородично“ Велико Търново
11.00 часа – празнично шествие по централната улица на гр Велико Търново съпроводено от военния духов оркестър и поднасяне на цветя на паметника „Майка България“.
12.00 – 14.00 часа – парк „Марно поле“ дегустация на храни и напитки.

За  контакт  Красимира Славкова
0897 854 720
krasimira.slavkova@bapc-bg.com

Comments are closed.