Home » Статии

Най-изявените млади готвачи на България в ресторант Ди Вайн

26 септември 2012 No Comment
     Имаме удоволствието да Ви представим бъдещи кулинарни звезди от различни краища на България. Всички те, въпреки младата си възраст, вече са печелили престижни награди и работят в елитни ресторанти.

     Всяка страна си има своята кухня и своите най-добри готвачи, тези които с магическите си ръце, любовта си към готвенето и тежкия си труд заслужават да са такива. Те служат като пътеводни звезди на тези, които са още млади, но обичат готвенето и са родени за него. Именно те, младите звезди, ще готвят за Вас тази вечер и опитвайки техните кулинарни творения, ще можете да добиете представа за реалното бъдеще на готварската професия в България. 

Ресторант – Винарна “DI WINE”

Сряда, 7 Ноември 2012, 19:00ч. 

Eсенна вечеря

Най – ИЗЯВЕНИТЕ Младите Готвачи на България

С Любезното Съдействие на:

Българската Асоциация на Професионалните Готвачи

Метро Кеш енд Кeри

Гранд Хотел Димят

Яна Монова – Велико Търново

Най – добър млад готвач на България за 2011, второ място

Микс от Есенни Салатки с Кедрови Ядки и Отлежал Пармезан

домашно яйце, сварено на ниска температура с плънка от домати конкасе и печена зелена чушка с пресни билки

Асен Ибров – Шумен

Най – добър млад готвач на България за 2010

Студено Паве от Норвежка Сьомга с Манго Чътни и Див лук

 мариновано цвекло в лента от краставица,аспержа с масло, шафранова емулсия

Кристина Йорданова – Троян

Най – добър млад готвач на Плевен за 2012, 3то място, Най – добър млад готвач на България за 2012

Топла Круша с Крем от Йогурт и Синьо Сирене

листа от дива рукола с тиквени семки, меден винегрет с олио от черен трюфел

Владимир Тодоров – Русе, Ресторант  Левента

Най – добър млад готвач на плевен за 2012, Най – добър млад готвач на България за 2010, 5то място  

Запечено Филе от Нилски Костур в Коричка от Лешници

сотиран спанак с кладница, бразиран домат, хляб гужер, рибно велуте 

Сорбе от Шабленски Пъпеш с 16г. Малцово Уиски

Антонио Ивaнов – София, Ресторант Лейзи

Най – добър млад готвач на България за 2012, второ място

Патешко Магре в Ароматнa Японска Марината Якитори

оризови нудли със зеленчуци, сладко от дюли в порто 

Галин Генов – Варна, Сладкар  в Гранд Хотел Лондон

Най-добър сладкар на Варна 2012, Най – добър скадкар на България 2012 – 3то място

Велур от Белгийски Портокалов Шоколад с Босилек

върху килим от бразилско кафе, домашен сладолед от пистачо с драмбуйе

•••

Цена на Куверта – 37 лв.

За Резервации:

Шеф Готвач: Петър Йоргов – 0898 309 318

Управител: Любомир Стоянов – 0878 60 60 50

Aдрес: Варна, ул.”Братя Шкорпил”№2

Отворен Винен Бар с 30 вида вина от богатата селекция на избата на Ресторант Винарна Di Wine

Comments are closed.