Home » Без категория

Основни правила и програма

23 януари 2012 No Comment

РЕГИСТРАЦИЯ

Участниците могат да участват в повече от една категория.

Регистрацията става само онлайн.

Е-mail: krasimira.slavkova@bapc-bg.com

тел. 0897 854 720

Крайна дата за регистрация: 14 Април 2013

____________________________________________________________________________

18 Април 2013 – Техническа среща с журито и регистрация на всички участници

19 Април 2013  Сладкар на България 2012  – експозицияАрт карвинг индивидуална категория – експозицияНай-добър млад готвач на България – финал

Най-добър млад “Хлебар – Сладкар на България

“Готвач на България 2012

20 Април 2013  Технически карвинг – практическа категорияКулинарен отбор на България 2012Готвач на България 2012Пицар на България 2012

Сладкар на България 2012

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________
НАЙ-ДОБЪР МЛАД ГОТВАЧ БЪЛГАРИЯ 2013
РЕГЛАМЕНТ

____________________________________________________________________________

ГОТВАЧ НА БЪЛГАРИЯ 2013 – РЕГЛАМЕНТ

ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ

____________________________________________________________________________

КУЛИНАРЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ 2013 – РЕГЛАМЕНТ

ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ

____________________________________________________________________________

НАЦИОНАЛЕН ШАМПИОНАТ ПО ПИЦА 2013 – РЕГЛАМЕНТ

____________________________________________________________________________
КАРВИНГ 2013
РЕГЛАМЕНТ

____________________________________________________________________________

СЛАДКАР НА БЪЛГАРИЯ 2013  – РЕГЛАМЕНТ 

ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ

Comments are closed.