Home » Състезания

Международна Кулинарна Купа Москва/Веселина Славчева се завърна със сребърен медал и диплома

22 август 2011 No Comment

 

 

 

 

Веселина Славчева член на Националния отбор на България по кулинария  се завърна със сребърен медал и диплома от участието си на престижното Междунардно състезание Кремлин Къп в Москва,което се проведе  на 27 -30 Септември 2011г.

Състезанието е едно от най-големите по мащаб за професионални кулинари в целия свят.Всеки път над 300 индивидуални участници,20 национални и регионални отбора от различни страни взимат участие в надпреварата.Състезанието е извънреден член на WACS от 2006г.и се организира по време на „PIR“ – Търговски панаир на хотелиерската индустрия  и основния проект на ХОРЕКА сегмента в Русия. Всяка година той се превръща в място за среща на хотелиери и ресторантьори,готвачи и сладкари,доставчици, инвеститори,журналисти и всички онези ,които се интересуват от най-новите тенденции в хотелиерски и ресторантьорски бизнес.

Веселина Славчева участва в следните индивидуални категории :

Клас D3: Карвинг   Скулптура 3D.

Банкетна композиция комбинираща различни видове продукти в една работа по тема на експозицията.Максимален размер 80×80 cm, височина150 cm.Трябва да има триизмерна форма. Позволено е да се използва лепило,оцветители и потдържащи материали.Клечки за зъби и дървени шишове са разрешени.

Клас D2: Работа с хранителни продукти – панели,картини и т.н. 

Максимум – 80x120cm.Композиции от семена ,подправки включително сол, черупки от яйца или други ядивни материали,захарна бродерия, картина от шоколад и т.н.Предпочитат се натуралните цветове.Лакове не са позволени, може да се изплозват потдържащи материали.

Клас K2: Инидивидуални участници Карвинг

Композиция на три теми /за 3 часа /

 

 

 

 

 

Comments are closed.