Home » Събития

SelfCooking Център на Олимпиадата в Ерфурт

28 юни 2011 No Comment

По-добре, по-бързо, по изгодно с единствения в света SelfCooking Център®

Олимпийските отбори разчитат на първокласната технология от РАЦИОНАЛ.

2008 е годината на Олимпийските игри. Но конкуренцията за медалите не е ограниченa само в Пекин; от 19 до 22 Октомври, ще се състезават отбори на Кулинарната Олимпиада в Ерфурт,Германия.Това означава че топ готвачи и международни отбори ще дадат всичко от себе си. Вълнението расте с всеки изминал ден от това да се разбере кой в края на краищата ще застане на върха на подиума при награждаването.
Едно нещо е вече сигурни , че международните Олимпийски отбори ще готвят с единствения в света SelfCooking Център® от РАЦИОНАЛ. Всяка Олимпийска кухня ще бъде екипирана със SelfCooking Център® 101 модел, заедно с UltraVent качулки на кондензацията и стендове. Ще има 32 SelfCooking Центъра® в употреба като цяло, създавайки точно правилните условия за отборите да работят и създават тяхната кулинарна магия.

Изборът ниво на готвене. Това е!
Няма по значителна загуба на време от това да наблюдаваш или постоянно да регулираш процеса на готвене. SelfCooking Център® поема управлението на всичките обичайни дребни работи , давайки на готвача време за това , което е действително важно.
Време за творческа сила и съвършена подготовка, например. Това ще бъде фактор за значителния успех , особено в Олимпийските конкуренции в Ерфурт.

Олимпийските отбори няма да получат дълги и разточителни инструкции,понеже това не е необходимо със SelfCooking Център® . Гарантирано е 100% права на оптималното приложение още от началото . SelfCooking Център® управлява кулинарния процес напълно автоматично и гарантира желания, съвършен резултат.
Олимпийските отбори ще получат желаното от тях време за основите – творчески неща . Но дори и в ежедневното използване , първокласната технология от РАЦИОНАЛ в крупномащабните и търговски кухни значи: по-добре , по-бързо , по изгодно.

Контакти:
RATIONAL Aktiengesellschaft
Christian Frieß
International Marketing Manager
Tel. +49 (0)8191 327-3434 Fax +49 (0)8191 327-268
E-Mail: c.friess@rational-online.de
www.rational-ag.com

Comments are closed.