Home » Събития

Предложение за ресторанти в нов сайт за доставки

6 април 2011 No Comment

 

Здравейте Колеги и Приятели,

Искаме с няколко думи да опишем, защо да се включите в сайта – MANDJA.bg

Както личи от името, сайтът ще предлага храна, по точно доставки на такава, но това няма да е единственото което ще предлага и за което ще се „грижи“!

Ето няколко думи в подкрепа на това, както и да ви представят предложението ни в синтезиран вид:

Топ 10 причини защо да се присъедините към Mandja.bg

  1. 1.      Радвате се на по-високи приходи
  2. 2.      Незабавно достигнете до нови клиенти
  3. 3.      Част сте от все по-разрастваща се виртуална общност от квалитетни заведения
  4. Имате обратна връзка с клиентите и получавате реална оценка за предлаганите от вас продукти и услуги
  5. Получавате безплатна реклама и популяризиране на заведението и бизнеса Ви
  6. Без никакви първоначални или месечни такси и инвестиции!
  7. Без каквито и да било“сериозни“ ангажименти – може да се откажете по всяко време!
  8. Без абсолютно никакъв риск – не заплащате за нищо предварително или преди да сте си получили парите!
  9. Подкрепяте реални Благотворителни кампании за Борба с Рака и др., а не фантомни фондации и асоциации

10.  Подкрепяте Българската Асоциацията на Професионалните Готвачи

Подобни сайтове се издържат от получаване на процент от реализирането на продажби. Именно в тази връзка, както и точка 10 от посочените причини, е продиктувано нашето предложение.

Всички Вие – Собственици на заведения – Членове на БАПГ, имате възможност да работите с нашия сайт на възможно най-ниския процент!

Първоначално доставките ще стартират в основните градове на страната. В тях именно търсим приятели и съмищленици, с които да си партнираме и работим.
За столицата не е необходимо ресторантите да предлагат доставки – (тоест да имат собствени доставчици), доставката може да бъде поета от наша партньорска компания. Тези, които предлагат доставки, могат да ги правят, но тези квартали, които не са покрити от доставчици на заведението, могат да бъдат обслужени от нас. По този начин ще се разширят възможностите да достигате до все повече клиенти и респективно да продавате повече 🙂

За останалите градове на страната, за сега не можем да предложим доставки, поради този факт ще се радваме, да работим със заведения, които имат собствени доставчици.

Системата на сайта се разработва така, че за в бъдеще да може във всеки един момент да променяте предлаганото от вас „МЕНЮ“, както информацията и снимките към различните продукти. С две думи имате възможност да ръководите своя „виртуален ресторант“, както пожелаете!
Системата за статистика, ще ви позволява да следите и правите детайлна справка за продажби, печалби, дарения и т.н. във всеки един момент.

Предлаганата система за сайт е авангардна за България, като е взаимстван опитът на наши колеги от САЩ и Великобритания (страни отдавна разчупили понятията за доставки и ресторантьорство).

Ще се радваме в дни на криза, взаимно да си подадем ръце не само като партньори, а най-вече като приятели.

Не на последно място искаме да кажем, че MANDJA.bg е проект на утвърдения в кулинарните среди сайт – MANDJA.com и се ползва с подкрепата на NetInfo.bg

Искаме да споделим с Вас, че Първата ни Благотворителна Акция е със СБАЛО ЕАД София и е за набиране на средства за закупуването на високотехнологичен апарат за интраоперативна електронна радиотерапия (IOERT) – MOBETRON, производство на IntraOp Medical Corporation – Sunnyvale, California, USA за нуждите на пациентите на Мамологично отделение при Торакална клиника на Националния Център по Онкология (СБАЛО ЕАД София), който да помага в лечението на нашите сестри, майки, баби и любими.

За възникнали въпроси, както и за включване в сайта оставаме на ваше разположение.

 С уважение:

Пламен Цветанов

Comments are closed.