Home » Състезания

International Culinary Cup Eurasia 2010

10 октомври 2010 No Comment

БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР СПЕЧЕЛИ
2 ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА НАЙ-ДОБРА КУХНЯ И МЕНЮ И
1 СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ЗА КУЛИНАРНО НАСЛЕДСТВО

С любезната покана на Руската Кулинарна Федерация и Шанхайската организациия Българска Асоциация на Професионалните Готвачи замина за 3 -ти път да представи България на престижния Мждународен конкурс Евроазия 2010г. 

НАЦИОНАЛЕН ОТБОР
Капитан – Андрей Стоилов
Готвач – Илиян Александров
Готвач – Таня Витанова
Сервитьор – Кристина Марковска

Събитието International Culinary Showroom популяризира кулинарните техники и развитието на ресторантьорски бизнес като самостоятелна индустрия.Събитието се занимава с размяната на работен опит за да се развива кулинарното изкуството и да се усъвършенстват професионалните умения.

Дата – Март 16-19, 2010
Място – Русия , Екатерининбург,Ермина 10 Спортен Център 

Отборното състезание,в което се представи отбора изпратен от БАПГ е  Национална вечеря 
Отборите се представят пред публиката в напълно екипирани боксове за 3 часа.Всеки отбор готви национална вечеря за 10 човека от 3 ястия:предястие,основно,десерт.Вечерята се дава на журито заедно с карта с описание на технологията,друга част отива при експозицията,а останалите 8 са за гостите.

 

Comments are closed.